WeGot – Möbelaffären som täcker dina behov

 

På nätet hittar du WeGot som är en möbelaffär med ett stort sortiment av möbler, inredning och trädgårdsmöbler. Utöver att finnas online, så finner du en fysisk butik i Malmö, Skåne. De har ett lager som är på 10 000 kvadratmeter och den finns precis i anslutning till butiken. Om du befinner dig i Malmö så rekommenderas du att besöka dem, och eftersom de alltid har cirka 90 % av produkterna hemma i lager så kan du ta med dina möbler direkt hem och inreda utefter hur du vill ha det. Beställer du på nätet så näst intill garanteras du en omgående leverans. Oavsett om du bara vill ha en möbel eller inreda flera rum så kommer WeGots sortiment att täcka dina behov. Så besök deras sida och bli inspirerad av vad de erbjuder inom soffor och soffbord med mera eller besök deras butik som är hela 1200 kvm stor!

WeGots sortiment

Oavsett om du är på jakt efter en mjuk bäddsoffa eller ett snyggt soffbord så hittar du det hos WeGot. Dessutom hittar du bland annat detta i deras sortiment:

  • Sängar
  • Soffor
  • Matbord och stolar
  • Etanolkaminer
  • Övrig inredning

Köper du dina möbler på nätet hos WeGot så behöver du inte betala en massa i frakt eftersom de har ett frakttak. Leveransen av dem går snabbt med och du har dina möbler inom 1-4 dagar. Du har 14 dagars öppet köp på ditt köp så om du ångrar dig så är det inga problem.

Möbler med garanti

Möbler ska alltid följa något som heter produktsäkerhetslagen. Vad som gäller för soffor, soffbord och sängar kan du läsa på Konsumentverket. WeGot själva har även garanti på exempelvis sängar. För exakt information om detta kan du gå in på wegot.se.

3 Mar 2015