Stadsbudsservice – flyttfirman för dig

Står du inför en flytt och bävar inför vad det innebär? Det ska packas, bäras, lyftas och städas och det känns som ett oöverstigligt hinder? Då ska du anlita en flyttfirma Stockholm. En flyttfirma med många års erfarenhet är Stadsbudsservice AB. De kan det mesta inom flytt och tungtransporter och hos dem hittar du allt från helhetslösningar till packningsråd och flyttkartonger. En helhetslösning innebär att de packar åt dig, de flyttar ditt bohag eller ditt kontor, och de flyttstädar åt dig. Dessutom erbjuder de dig att köra saker till tippen om du vill slänga saker i samband med flytten.

Genuina lösningar

Stadsbudsservice kan bland annat erbjuda bohagsflytt, kontorsflytt, tung hantering och flyttstädning. Du kan även köpa nya eller begagnade kartonger hos dem. De ger dig även smarta tips inför din flytt på sin hemsida. För att få en lyckad flyttning med flyttfirma så kan du tänka på detta:

  • Planera allt innan flyttfirman anländer
  • Ha nycklar redo till den nya bostaden
  • Förbered plats för flyttbilen
  • Bemöt flyttfirman med ett glatt leende och stressa inte

Flytta själv eller anlita flyttfirma

Om man läser en artikel på DN.se så får man reda på att flyttbranschen och konsumentverket har kommit överens om vilka regler som ska gälla. Då bohagsflytt ofta är en återkommande tvist, så gäller det att ha tydliga riktlinjer vad som ska gälla. Dessutom gäller det att anlita en flyttfirma som tillämpar dessa bestämmelser, för att känna sig helt säker. Anlitar du Stadsbudsservice så kan du vara trygg, då de tillämpar dessa regler som kallas för Bohag 2010. Du kan läsa alla dessa bestämmelser på både Stadsbudsservice hemsida såväl som på konsumentverkets hemsida. Utöver denna bestämmelse så tillämpar Stadsbudsservice AB även Kontor 2003 som är allmänna bestämmelser när det gäller flytt av kontor.

3 Mar 2015