Städfirma i Stockholm

Att städa är något som ofta tar mycket tid. Det är veckostädningar, helgstädningar, inför fest eller så har du flyttat och måste göra en flyttstädning. De flesta tycker nog att städning är ett nödvändigt ont och att de hellre vill göra något annat. Visst finns det de som gillar att städa, men tillhör du inte den kategorin, så kan du ju kika efter Städfirmor i Stockholm som kan göra jobbet åt dig. En städfirma som många anlitar är Städenergi, som utför flera olika sorters städning åt både privatpersoner och företag.

Vilka är Städenergi?

Städenergi är ett städföretag som har sin bas i Stockholm. De har funnits sedan 2008 och har under den här tiden skaffat sig större och större erfarenhet. Idag är de cirka 35 personer som arbetar hos Städenergi. De städar åt privatpersoner, organisationer och åt företag.

Flyttstädning

stadenergi.se kan du enkelt boka in flyttstädning om du precis har flyttat eller ska göra inom kort. Städenergi utför även andra sorters städningar och kan erbjuda bland annat:

  • Hemstädning – Ditt hem blir skinande rent
  • Flyttstädning – Du får garanterat godkänt på din besiktning
  • Storstädning – En storstädning är bra att börja med
  • Visningsstädning – Om du har planer på att sälja ditt hus
  • Byggstädning – De städar åt företag som behöver denna form av städning
  • Kontorstädning – Öka trivseln på jobbet

Städenergi erbjuder även fönsterputsning, trappstädning och golvvård.

Städhjälp

I en artikel på DN kan man läsa att genom att byta ut hemtjänst mot städhjälp kan löna sig. Detta gäller för vissa pensionärer och det beror på att RUT-avdraget gör att många städfirmor kan ha priser som konkurrerar mot hemtjänstens priser. Man kan i vissa fall spara så mycket som upp till 9000 kronor per år, så det rekommenderas att du kikar över om just du ska byta.

12 Mar 2015