Sover du bra?

Att sova har många problem med. Vi tillbringar en tredjedel av vårt liv i sängen så varför investerar inte fler i en bra sovmiljö i sovrummet? Det första som man kan tänka på är en bra säng. Många använder också sin gamla bäddmadrass alldeles för länge. En vanlig bäddmadrass håller egentligen cirka 3-5 år men om man använder den för länge riskerar man att få ont t ex i ryggen då madrassen inte stödjer då det behövs.

TEMPUR för ditt SOVRUM

TEMPUR säljer många bra produkter för ditt sovrum. Det viktigaste är ju det du ligger på så TEMPUR bäddmadrass är något att rekommendera. TEMPURS bäddmadrass stödjer upp din kropp men avlastar även där det behövs. Det gör att din kropp får den ergonomi som den behöver.

Det andra viktigaste är en riktigt bra kudde. Välj en kudde efter din sovställning och en kudde som både stödjer och avlastar. Det finns TEMPUR kuddar som vänder sig till dig som mest på mage, mest på rygg eller på sidan. Välj den som passar dig bäst.

 

Det tredje viktigaste är att ha en bra sovmiljö. Att ha tyst, svalt och t ex inte ha druckit kaffe hjälper dig att somna in och få en bra sömn.

Med TEMPUR och dessa tre punkter är det lättare att få en bra sömn som både är ergonomisk och vilsam. Kom ihåg att TEMPUR har även övriga produkter som hjälper dig även i sovrummet. Titta mer på dessa här.

18 Feb 2016