Inred med billiga fototapeter

När man ska göra om hemma, så behöver man inte gå wild and crazy på allt med en gång. Ibland räcker det att använda små enkla medel för att uppnå en stor förändring. Något jag vill tipsa om är att köpa billiga fototapeter. Men hjälp av fototapeter kan du få ett rum som är personligt och eftersom man på Tapetstore.se kan ladda upp egna kort, så kan motivet bli precis vad du vill och känner för.

Hur beställer man fototapeter online?

Hos Tapetstore är det enkelt att ladda upp egna bilder som jag precis skrev men du kan även välja bland färdiga motiv. De har en databas som innehåller över 30 miljoner bilder så antingen tar du en av dessa, eller laddar upp ditt eget och beskär det så att det passar in den vägg du har tänkt sätta den på. Efter det slutför du köpet, lägger tapeten i varukorgen och checkar ut i kassan. Du får dessutom:

  • Snabb leverans
  • Fri frakt
  • Nöjdhetsgaranti

Så varför inte göra slag i saken? Det är enkelt och lätt att både ladda upp, att beställa men även att tapetsera med fototapeter. Jag har själv köpt billiga fototapeter och dels tapetserat sovrummet, men även satt en fototapet som fondvägg på vår gästtoalett. Den är numera välbesökt, då alla vill sitta i lugn och ro i söderhavet. Så du ser, med ett par enkla knep och lite billig fototapet så kan du inreda och göra om utan att det kostar en massa pengar

10 Apr 2015